';

Explore

Tid: tilpasset
Vanskelighetsgrad: tilpasset
Landskap: vakkert og unikt 

Geiranger er et eldorado for naturglade mennesker. Kulturlandskapet, fjellene, fossefallene, klipper og selvsagt Geirangerfjorden setter rammen for den pittoreske bygden. Vi i Explore Geiranger ønsker å gi gjester en mulighet til å besøke urørte natur, se noe av det unike i fjordlandskapet og tilby sterke naturopplevinger på en måte som få har gjort før. Det kan være så enkelt og vakkert som en duggfrisk fossevandring i urørt natur, svømme under Brudesløret eller klyve opp på en av de bratte tindene som omkranser bygden. Det kan også være litt mer heftig naturoppleving, eksempelvis 80 meter fritthengende rappellering. Vi ønsker også å tilby eksklusive turer til flere av de ukjente hyllegardene langs fjorden. I rolige omgivelser kan du oppleve den mektige naturen og kjenne litt på hvordan livet utartet seg på en hyllegard for bonden og familien. 

Guider

Explore Geiranger sine 8 guider står klar til å sy sammen en spennende opplevelse for venner eller bedrifter på tur. Dette er «signatur-turer» som må planlegges i forkant. Hver tur blir unik.

Skreddersøm

Vi skreddersyr ett opplegg for deg. Du må sende en forespørsel pr e-post til post@exploregeiranger.no der du forteller litt om hva du kan tenke deg å oppleve. Med utgangspunkt i dine ønsker vil vi sende noen forslag.  

Partnere

Det er mulig å sette opp kombinasjoner av ulike opplevelser. Explore Geiranger samarbeider med:

Fjord Guiding AS

Geiranger Fjordservice AS

Hotel Union Geiranger AS