';

Familie
aktiviteter

Vi har bygd en ziplinepark som er perfekt for den aktive familien. Du leier utstyr av oss og utforsker parken alene! Våre guider passer på at alt er trygt. Zipline: minimum 25 kg. Ferrata: aldersgrense 10 år.

Naturopplevelse

Den gode natur opplevelsen står i sentrum! Alle våre installasjoner er integrert inn i landskapet for å gi familien en tett og spennende natur opplevelse.

Ut på eventyr

Ta med barna på et lite eventyr der dere sammen utforsker parken og alle de ulike elementene. 

Familie

Turen starter ved Norsk Fjordsenter og følger Geirangerelva på høyre side. Etter en kort gåtur kommer du til vår via ferrata (merk! 10 år aldersgrense på ferrataen). Første del er ikke krevende, men du må bruke både armer og ben for å klatre den. Ferrataen går langs elven og ender opp ved en 30 meter lang Nepalbro som krysser over til et tårn. Fra tårnet går der en ny Nepalbro som krysser elven. Når du er over andre siden kan du velge å klatre opp til høgre eller ned til venstre. Den vanskeligste går til venstre og den krever litt kraft i armene.

Etter Ferrataen følger du kløvstien videre opp mot Flydalsjuvet. Se på kartet om du er usikker. Etter 300 meter er du framme ved start tårnet for ziplinen (7 år aldersgrense og minimum 25 kg). Her vil du møte en guide som viser hvordan utstyret skal brukes. Når du er på plass fremfor zipen er det bare å ta sats å sveve gjennom naturen. På din flytur vil du krysse Dynamittfossen, juv og mengder av tretopper. Garanter spennene for voksne og barn. Den siste zipline tar deg frem til et 12 meter høyt tårn. Fra toppen klatrer du tre stiger ned til bakken. Kryss broen og lever tilbake utstyret på billettkontoret.

Familietur
i ziplineparken

Har du barn som er 10 år eller eldre anbefaler vi å utforske hele ziplineparken. Vi lover at det er både spennende og kjekt for hele familien å finne frem i parken. Det er en mix mellom kløvsti, klatring, balanse på nepalbro, gåtur i skogen og ikke minst den spektakulære ziplinen. Alt sammen bygd inn i terrenget for å gi en tett og spennende naturoppleving. 

Familien får utlevert både Via Ferrata óg Zipline utstyr. Med det utstyret kan  familien utforske naturparken helt på egen hånd! Våre guider i parken vil passe på at alt er trygt.

Gi beskjed om du og familien ikke har erfaring med via ferrata klatring. Vi gir en rask innføring i bruk av utstyret.

Det trengs ingen kunnskap om zipline flyging. En guide står på starttårnet og vil passe på at alle kobler seg på riktig. Ziplinene er enkle å bruke for små og store:) 

Ziplineparken har følgende installasjoner:
2 stk. Via Ferrata, 2 stk. Nepalbroer, 5 doble zipliner.

Aldersgrense:
10 år

Tid:
ca 1,5 time

Familietur
i Ziplineparken

Har du barn som er under 10 år kan de ikke klatre via ferrata, men barna kan fly gjennom parken på ziplinene. Billett må kjøpes direkte på billettkontoret.

Ziplineparken er bygd med dobbel wire slik at det skal bli ekstra gøy for en familie å ta den sammen. Det er helt trygt å fly på zipliner! Men vi håper hele familien vil kjenne litt på magesuget når dere flyr over juv og fossefall:)

Familien leier zipline utstyr og finner frem til start-tårnet selv. En guide står på start-tårnet og vil passe på at alle kobler seg på riktig. Så er det bare å fly fra plattform til plattform gjennom UNESCO naturen:)

Når familien er ferdig på siste zipline er det bare å klatre ned tårnet og følge skilt tilbake til billettkontoret. 

Det er vekt som betyr noe på zipliner. Barn under 25 kg blir for lette og når ikke helt frem til enden av wiren. Voksne på over 120 kg får for stor fart.

Ziplineparken har følgende installasjoner:
2 tårn, 3 tretopp-plattformer & 2 «løypestreng» bukker.

Regel:
For å bruke ziplinene må du veie minimum 25 kg og maksimum 120 kg.

Tid:
Omtrent 1 time