';

Geiranger
Via Ferrata

Kom og prøv vår nye via ferrata som går langs Geirangerelva frem til Dynamittfossen. På slutten blir det luftig når du klatrer 20 meter over elven.

Vanskelighetsgrad

Første del er ca 50 meter lang og ender i to nepalbroer. Den andre delen av ferrataen er mer krevende enn første del, men her er det bygd en exit til høyre for de som ønsker en enklere slutt.

Vi tilbyr
guidet tur

Vår ferrata er ikke vanskelig, men krever en viss fysisk styrke i armene, motorikk og balanse. Gi beskjed om du ikke har erfaring med via ferrata klatring. Vi gir et raskt kurs om bruk av utstyret (inkludert i prisen).

Faktaboks
Via Ferrata

Vi har bygd en spennende Via Ferrata i to deler. Den første delen traverserer langs Geirangerelva. Etter omtrent 50 meter møter du en 30 meter lang nepalbro som krysser elven til et tårn. Fra tårnet er der en ny nepalbro som fører tilbake til fjellveggen. Her er det to valg; gå til høyre om du ønsker litt enklere klatring. Gå til venstre om du ønsker en luftig og litt mer utfordrende klatretur. 

Alle kan leie Via Ferrata utstyr, men har du ikke erfaring fra via ferrata klatring ønsker vi at du gir beskjed. Du vil få en rask innføring i hvordan utstyret fungerer. Barn under 15 år må ha følge av en forelder.

Utleie av Via Ferrata utstyr inngår i Naturpark billetten. Du kan altså ikke leie Via Ferrata utstyr separat.

Aldersgrense:
10 år

Tid:
Omtrent 45 minutter