';

Zipline & Via Ferrata
i naturparken!

I naturparken får du zipline og via ferrata i en pakke. Vi kaller området for naturparken fordi området var utviklet som en naturpark på 1990-tallet. I 20 år sto parken urørt og gjengrodd før Explore Geiranger tok over. Naturparken er en miks av naturlig lauvskog og klipper langs Geirangerelva. I selve parken rundt Dynamittfossen er det plantet prydtre og prydbusker. Området er i dag under utvikling og skal etter hvert fremstå som en fornyet naturpark. 

Image module

Via Ferrata

Det første du møter på i naturparken er en Via Ferrata i to deler. Den første delen traverserer langs Geirangerelva. Etter omtrent 50 meter møter du en 30 meter lang nepalbro som krysser elven til et tårn. Fra tårnet er der en ny nepalbro som fører tilbake til fjellveggen. Her er det to valg; gå til høyre om du ønsker litt enklere klatring. Gå til venstre om du ønsker en luftig og litt mer utfordrende klatretur. 

Zipline

Etter via ferrataen spaserer du 200 meter gjennom lauvskogen til starten på ziplinen. Vi ønsket å bygge zipliner der du får fly gjennom UNESCO naturen. Fra tretopp til tretopp, over juv og fossefall. Norges første doble zipline der to personer flyr parallelt på wirene gjennom fem korte og lengre strekk. Dette er ziplinen for venner på tur eller familien. Tilbring en hyggelig dag i Geiranger og skap en felles opplevelse!

Naturparken

Vi har bygd en naturpark som er perfekt for familien. Du leier utstyr av oss og utforsker parken alene! Våre guider passer på at alt er trygt. Naturparken er en miks av naturlig lauvskog og klipper langs Geirangerelva.

Fakta

Naturparken er bygd slik at det er både spennende og kjekt for deg å finne frem i parken – på egen hånd. Det er en balanse mellom klatring, balanse på nepalbro, gåtur i skogen og ikke minst den spektakulære ziplinen. Alt sammen bygd inn i terrenget for å gi en tett og spennende naturoppleving. 

Du leier utstyr av oss og utforske parken selv! 

Våre guider gir opplæring i bruk av utstyret. Skulle du trenge hjelp i parken vil en av guidene straks bistå.  

Image icon

Zipline

Minimum vekt er 30 kg.
Image icon

Via Ferrata

Aldersgrense 10 år. Barn under 16 år må ha følge av en ansvarlig voksen.

Merk!

Er du under 10 år og over 30 kg kan du fly gjennom parken, men du får ikke utforske via ferrata delen av parken.